Начало Автомобили Citroën SpaceTourer: По-елегантен, по-функционален, по-привлекателен

Citroën SpaceTourer: По-елегантен, по-функционален, по-привлекателен

Пионер в производството на ванове, Citroën представя новия SpaceTourer – модел за пътнически превози, който прави сериозни крачки към по-високите пазарни сегменти

775
0
Citroën SpaceTourer

Пионер в производството на ванове, Citroën представя новия SpaceTourer – модел за пътнически превози, който прави сериозни крачки към по-високите пазарни сегменти във всяко едно отношение.

SpaceTourer се предлага в две дължини на каросерията с капацитет до 9 пътника. Той се отличава с по-елегантно оформена предна част, в унисон с новата стилистична идентичност на марката Citroën, повече удобства и по-добра свързаност.

Особено впечатление прави последното поколение инфоразвлекателна система, с 10-инчов сензорен екран и 3D навигация, и още по-практичното оформление на интериора с по-голям брой интелигентни отделения за съхранение на вещи.

Със своя мощен, изразителен дизайн, гъвкави възможности за различни конфигурации на пространството и удобства на борда във всяка ситуация, новият SpaceTourer е по-способен от когато и да било преди да отговори на модерните предизвикателства.

Новият SpaceTourer е перфектно отражение на знанията и опита на Citroën в разработването на многофункционални, просторни автомобили, в които пътуването е истинско удоволствие. Модели, винаги верни на основните ценности на марката и способни да предложат изключителен комфорт и интелигентен дизайн, за да направят съвременното интензивно и многообразно ежедневие много по-приятно.

Извънредно практичен и удобен за ежедневна употреба, новият SpaceTourer е не само идеалният голям ван за всички видове приложения – за многочленните семейства, за големите компании, за спортните отбори и т.н., но и много по-модерно и функционално средство за професионален превоз на пътници.

Автономният пробег при предлаганата на европейските пазари електрическа версия е увеличен до 350 километра (в комбиниран цикъл WLTP, в момента се сертифицира), което осигурява максимална гъвкавост и устойчиво решение за природосъобразна мобилност с оптимален контрол на експлоатационните разходи.

За професионалните превозвачи това е ефективна възможност да се включат в енергийния преход и да подобрят екологичния си имидж. Особено важно за извършващите маршрутни услуги е и получаването на постоянен достъп до зоните с емисионни ограничения.

На разположение на всички пътници е насладата от ненадминатия комфорт при пътуване и задоволството от пълния контрол върху разходите. А с новото приложение за изчисляване на маршрута с отчитане на спирките за зареждане e-ROUTES, потребителите вече могат да се възползват от услугите на истински личен асистент, който да им помогне да планират по-дългите си пътувания.