Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 ClubS1 вече излиза и в електронен вариант

ClubS1 вече излиза и в електронен вариант

110
0
eclubs1

Скъпи приятели, за нас е истинско удоволствие да съобщим, че ClubS1, едно от най-авторитетните и емблематични български списания, вече има и дигитален формат.

Всички потребители на интернет сайта ни могат да си закупят отделни броеве на списанието или да си направят абонамент за 6 или 12 месеца.

Дигиталният вариант eClubS1 няма да се различава като съдържание от традиционното хартиено издание. Но чрез него, списанието ни ще бъде само на един „клик“ разстояние до всеки от вас, няма да зависи от разпространителски вериги, пощенските и куриерските компании. Така ще може да достига веднага след излизането си до всяко кътче на България, а и на света.

С лансирането на електронния вариант на списанието ни отговаряме и на многобройните писма на наши читатели, които по една или друга причина, предпочитат бързо да четат всичко на монитора си от България или Австралия.

С въвеждането на електронния вариант се надяваме информацията от списанието, която винаги през годините сме подбирали внимателно и за която се изразходва най-голяма част от ресурсите ни, да бъде по-актуално приемана от вас, нашите читатели. Съдържанието на списанието ни ще може да бъде закупено от сайта ни срещу 3 лв. за брой при корична цена на печатния продукт от 4,95 лв.

Предвидени са стандартните начини за разплащане – по банков път, в брой в редакцията, с банкова карта или чрез ePay. Всеки закупен брой остава на ваше разположение, за да го четете когато пожелаете. Достатъчно е да влезете с профила си в сайта и да отидете в менюто „Моята библиотека“. В електронния ни магазин всичко е обяснено, надяваме се, ясно – ще се ориентирате без проблем. Няколко страници от списанието може да разгледате тук.

Ще очакваме, разбира се, вашите мнения – тук на сайта, на познатия ви адрес [email protected] или в профила на списанието във Фейсбук.


Списанието ще продължава, разбира се, да излиза и в традиционния хартиен формат!

eClubS1 е само още една възможност да ползвате медия създадена специално за Вас от такива като Вас – фенове на Ф1 .