Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 CNN дебютира в F1 заедно с Лотус

CNN дебютира в F1 заедно с Лотус

34
0

CNN Интенешънъл ще се появи за първи път във Формула 1 вследствие на сключен договор за партньорство с отбора на Лотус, бе съобщено днес официално от екипа. Логото на новинарската телевизия ще е върху каските и овъролите на пилотите, както и на униформите на целия тим. То ще присъства и на автомобилите Т127, с които ще се състезават Ярно Трули и Хейки Ковалайнен през сезон 2010 г.

– Комбинацията на две икони и толкова вдъхновяващи световни марки пасва перфектно на позиционирането на бранда CNN в световен мащаб. Уникалното партньорство с Лотус ни извежда в нова ера на маркетинга и промоциите, при това директно в полезрението на милиони хора по цял свят – коментира старши вицепрезидентът на CNN за рекламни продажби Рани Раад.

От отбора също изразиха удовлетворение от постигнатото съгласие за обща работа. Шефът на тима Тони Фернандес отбеляза, че това е знак за позитивното влияние, което Лотус вече оказва на световния бизнес пазар.

– Целият отбор и аз нямаме търпение да работим със CNN в предстоящите месеци и години по наистина вълнуващи кампании – допълни той.