Начало Лайфстайл Cohiba Behike за първи път в България

Cohiba Behike за първи път в България

1655
0

За първи път в страната ултралимитираната пура Cohiba Behike стана достъпна за ценителите. България получава и правото да участва в надпреварата за Регионални издания, което е шанс българското издание да бъде вписано в златната история на най-добрите пури в света – Habanos.
Ексклузивната новина е най-новата лимитирана пура, предназначена да отговори на най-високите и изтънчени предпочитания. Селекцията на селекциите се казва Cohiba Behikе. Ценителите на пури ще имат възможност да се насладят на иновативната линия на топбранда за първи път в България. Пръстените на Behike представят индианския профил на Cohiba като релефно холограмно изображение. Обявена като Най-добре пазената тайна, серията впечатлява с уникалност, различна от всичко, предлагано до момента. Тайната на неповторимия аромат се крие в изработката й от най-финия тютюнев лист на сорта Криойо medio tiempo, израстващ в най-горната част на стъблото. Нежният лист е уязвим на климатичните промени и изисква специални грижи. Поради оскъдността на medio tiempo Behikе ще се произвежда в изключително ограничени количества. Новата линия на Cohiba ще бъде представена в три формата, наречени според дебелината на ринга, която имат: BHK 52, BHK 54, BHK 56.
„Положихме началото на една добра традиция да представяме новите предложения от света на Habanos на всички ценители. Обръщаме специално внимание на лимитираните серии, защото се засилва интересът към тези издания. За нас е чест и удоволствие да представим на всички любители на хубавия тютюн уникалната пура Cohiba Behikе, която вярваме ще отговори и на най-изтънчените предпочитания„, казаха Мануел Гарсия, вицепрезидент по търговските въпроси, и Хавиер Терес, вицепрезидент бизнес развитие, корпорация Habanos.
Българското Habanos общество даде своя глас, в който се преплитат визията, въображението и креативността на българския habanos афисионадо. Фаворитът за Регионално издание – Bulgaria Exclusive 2011 е Bolivar – пура с характер, подходяща за българските разбирания за аромат.
Вдъхновени от човека, чието име носи тази марка – Симон Боливар, участниците се спряха на една свещена за всички българи година – 681, за име на пурата.
Пурата победител в първото по рода си издание за България ще бъде официално обявена на най-голямото годишно събитие в света на премиум пурите в Резиденция Лозенец, което ще се проведе тази вечер (22 юни) от 19:30h.