Начало Формула 1 Представянето на новия болид на Мерцедес – пълен запис

Представянето на новия болид на Мерцедес – пълен запис

28
0

Екипът на Мерцедес представи официално новата си кола W09. На специална церемония, излъчвана на живо в интернет, присъстваха пилотите на тима Люис Хамилтън и Валтери Ботас, както и спортният шеф Тото Волф.

По-рано през деня Ботас направи няколко обиколки с колата на Силвърстоун като част от филмовия ден, който екипът имаше за правене на снимки и клипове.

„За нас това е много специален момент, защото всичката здрава работа, свършена през зимата, най-после доведе до появата на новата ни кола“, заяви Волф на представянето.

Колата има доста стеснен нос в средната си част, а въпреки забраната на акулските перки за тази година има голям елемент над капака на двигателя, който ги наподобява много.

„Искам да се подобрявам и обичам да работя с този страхотен тим, каза Хамилтън. – Формула 1 никога не спи и момчетата в тима работят по колата. Да видя новата кола е като да видя произведение на изкуството.

Тя е еволюция на миналогодишната, като е по-добра във всеки един аспект. На външен вид изглежда много подобна, но отвътре всичко е изменено, за да бъде по-добро.