Начало Попитай Тенчев Поведението на Хамилтън след Гран при на Великобритания

Поведението на Хамилтън след Гран при на Великобритания

29
0

Как ще коментирате поведението на Хамилтън след състезанието за Гран при на Великобритания? Люис отказа да говори пред камерите като очевидно излъга, че е бил изморен, а след това в коментарите си е намекна, че червените коли нарочно удряли сребърните!
Вместо да отдаде случилото си на слабия и старт и факта, че Ферари действително ги притиснаха и победиха съвсем заслужено на писта, която беше запазена територия на Мерцедес, Хамилтън потърси проблема на друго място. Към това трябва да добавим същия тон и на шефове в отбора на Мерцедес. Според мен с просто око се видя, че Кими се опита да спре, но блокира гумите много преди да влезе в самия завой и нямаше как да избегне удара. За мен си беше състезателен инцидент, за който някаква вина наистина има Кими, но е прекалено да се говори, че някой нарочно удря „непобедимите“.
От всички тези излишни драми остана в сянка огромния напредък на Ферари, които очевидно са конкурентни на писти, запазени в миналото за Мерцедес, което дава надежди за победа и на домашната Монца!

Въпрос на Константин Димитров