Начало Попитай Тенчев Пречи ли амбиция на Хамилтън на представянето на Мерцедес

Пречи ли амбиция на Хамилтън на представянето на Мерцедес

24
0

Попитай Иван Тенчев, епизод 257

Отговор на въпроси на Константин Димитров:

Какво е вашето мнение за вътрешната битка в отбора на Мерцедес? След страхотния старт на Нико и голямата преднина, която той натрупа пред останалите, последваха три разочароващи старта. В две от състезанията Нико беше ударен от своя съотборник, а в Монако му беше наредено от отбора да даде път на Хамилтън. Въпросите, които възникват от тези поредни разочарования за лидера към момента са няколко.

1. Не пречи ли прекалената амбиция на Хамилтън да е винаги първи на атмосферата вътре в самия отбор, както и на точковия актив на Мерцедес?

2. Защо според Вас от Мерцедес не си удържаха на думата в Монако и не оставиха двамата си пилоти да се състезават свободно? Защо не укориха поне веднъж Хамилтън за начина по – който удари съотборника си. Липсата на укор не е ли равносилно на поощрение да продължава в същия дух? Отговор от типа „това вече сме го виждали“ не е ли израз на безразличие?

3. Тези три състезания не са ли основание за Нико да се замисли дали има желание да е втори пилот в отбора или да стане някога шампион, било то и с друг отбор?