Начало Автомобили Dacia подкрепя българските производители

Dacia подкрепя българските производители

173
0

Dacia България обяви своята подкрепа към българското производство и дългосрочен ангажимент към първия хранителен кооператив в България – Кооперация “Хранкооп – София”. Dacia и “Хранкооп – София” разкриха своите общи цели за партньорството и представиха план за популяризация на локалното производство и честната му търговия.

Dacia България оказва финансова подкрепа с цел стимулиране развитието на фермерските пазари, организирани от “Хранкооп – София” в над 5 градa из страната. Компанията предоставя и два автомобила Dacia – Duster и Logan MCV в новата лимитирана серия Blue Line, за да подпомогне ежеседмичните кооперативни доставки на чиста храна.

Партньорството е част от редица инициативи, с които Dacia България се обвързва под наслов “Българите обичат Dacia, Dacia обича България”

Dacia е лидер на пазара на нови автомобили в България за седма поредна година. Марката е предпочитан избор на българите благодарение на своите надеждност и добро съотношение цена – качество. Автомобилите Dacia печелят сърцата на българските потребители и се възприемат като едни от най-подходящите за пътищата у нас.

Кооперация “Хранкооп – София” е първият хранителен кооператив в България. Той обединява производители и потребители на чиста храна, създавайки възможност за директна връзка между тях. Основните й цели са подкрепа на малки български производители и улесняване достъпа на потребителите до нея. Организацията изгражда мрежа от хранителни кооперативи в цялата страна, към които се присъединяват все повече производители и потребители.