Начало Автомобили Dacia представя нова лимитирана серия в Женева

Dacia представя нова лимитирана серия в Женева

438
0
Dacia Red Line
Dacia Red Line

В рамките на Автомобилния салон в Женева Dacia представя нова лимитирана серия Red Line. Новите версии ще се предлагат за Duster и моделите Sandero, Logan MCV и Dokker от Stepway гамата в два нови цвята: Red Fusion и Highland Gray.

Марката представя на щанда си и новия 1,3-литров бензинов двигател TCe 150 GPF, наличен за Dacia Duster. Двигателят от ново поколение съчетава  последни иновации на Алианса, за да удовлетвори най-високите очаквания по отношение на надеждност и издръжливост.

Със завладяващ дизайн, червени декоративни елементи и отличителна тапицерия, новите автомобили на Dacia със сигурност ще привлекат внимание!

Dacia Red Line

Лимитираната серия Red Line предлага промени в екстериора на автомобила (червени елементи в страничните огледалата и праговете), както и в интериора (нови панели от вътрешната страна на вратите, специални тапицерия и декоративни елементи около въздуховодите).

Купето е с комфортен външен вид, с нюанси в светлосиво и загатващи червени акценти, създавайки контраст с тъмното табло. Червеният акцент в центъра внася игривост на новите 16-цолови джанти (17-цолови при Duster).

Лимитираната серия е оборудвана с полезни Dacia технологии като заден паркинг сензор, автоматичен климатик, карта Dacia “Свободни ръце“, система за наличие на обект в сляпата точка, Multi-view камера и мултимедийна система Media Nav Evolution, съвместима с Apple CarPlay® и Android Auto®. Моделът е вече наличен за поръчка в България.

Dacia Red Line

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.