Начало Любопитно Дамско рали предстои в Челопеч

Дамско рали предстои в Челопеч

364
0
Дамско рали
Дамско рали

Дамско рали „Високи токчета” предизвиква нежната част от обществото да демонстрира шофьорски умения в Челопеч в събота, 10 октомври. Всяка дама може да вземе участие в аматьорското състезание, стига да има спортен хъс, автомобил и шофьорска книжка.

Ралито ще включва демонстрация на шофьорски умения на  полигон, след което ще се шофира по републиканската пътна мрежа, в екип с навигатор. Инициативата е чудесна възможност за двойки – семейни или приятелски – да се забавляват заедно, да създадат незабравими спомени, а може и да си тръгнат с някоя от призовите награди.

Началото на дамското рали „Високи токчета” ще е в 9,30 ч. на 10 октомври, в парк Корминеш, с. Челопеч. Участничките ще се регистрират за участие, след което ще се проведе брифинг с обяснение на правилата и инструктаж за безопасност. Част от програмата е и автомобилно състезание за хора с увреждания. То ще бъде в два класа автомобили – със стандартно и с ръчно управление. Около 20 екипажа от цялата страна вече са се регистрирали за атрактивното състезание.

Организатори на събитието са Автомобилната федерация на България и Община Челопеч, в партньорство с БАРИС (Българска асоциация за рекреация, интеграция и спорт).

Входът за публика е свободен, а забавата и емоцията са гарантирани. Челопеч се намира на около 70 км. от София и дамското рали и автомобилното състезание за хора с увреждания са чудесна възможност за прекарване на почивния ден извън столицата.