Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Даниел Рикиардо: Мина много време, откакто за последно бях на втора редица...

Даниел Рикиардо: Мина много време, откакто за последно бях на втора редица с Макс

1533
0
Даниел Рикиардо Рено
Даниел Рикиардо; снимка Рено

Даниел Рикиардо много доволен от четвъртата си позиция в днешната квалификация.

„Засякох се с Макс в затворения парк, Той ме чакаше да изляза от болида и ми направи поздравителния си жест. Знаше, че ще му отговоря“ каза Рикиардо.

Даниел Рикиардо не смята, че ще се бори с бившия си съотборник по време на състезанието.

„Ако бях видял, че разликата между нас бе само една стотна, щях да се разочаровам. Макс беше по-бърз от мен с две-три десети и нямаше как да подобря това. Много се радвам с постигнатато в квалификацията. Със сигурност е минало много време, откакто двамата с Макс сме били заедно на втора редица. Честно казано не искам да спечеля и ще съм доволен и на второ и трето място.“, сподели Даниел.

„Надявам се да сме максимално близо до темпото на Ред Бул. Имаме нужда от още малко подобрения за да можем наистина да се борим с тях. Нека да видим какво ще се случи в утрешната надпревата“, обобщи Даниел Рикиардо.

Естебан Окон също е доволен от развитието на състезателния уикенд до момента.

„Засега уикенда върви много добре за мен и Даниел. Всички промени, които направихме за тази надпревара работят добре. Даниел се представи великопепно днес. Утре имаме шанс да се борим за добри точки. Също така е възможно и да завали дъжд, което ще направи надпреварата още по-интересна“, сподели Окон.