Начало Лайфстайл Дарио Франкити и Ашли Джъд се развеждат след 11 години брак

Дарио Франкити и Ашли Джъд се развеждат след 11 години брак

246
0
Ашли Джъд,Дарио Франкити

Звездата от сериите Индикар Дарио Франкити и филмовата актриса Ашли Джъд се развеждат след 11 години брак. Двамата сключиха брак през 2001 г. след двегодишен годеж, а сега обявиха официално раздялата си.

Взехме общо решение да сложим край на брака си. Винаги ще сме семейство и продължаваме да ценим връзката си, която се гради на специалната ни любов и уважение – винаги сме ги изпитвали един към друг – се казва в изявлението на двойката, цитирано от списание Пийпъл.

Не бе посочена причина за раздялата.

44-годишната актриса и 39-годишният автомобилен състезател нямат деца. През последните години тя се занимава особено много с благотворителна дейност и младежи в неравностойно положение.

Според медиите Джъд може да е сред кандидатите на демократите в следващите избори за сената на САЩ, които ще се проведат през 2014 г. Тя бе представител от страна на Тенеси на конгреса на партия през 2012-а, но публикациите я свързват с едно от местата на Кентъки. Досега Ашли винаги бе със съпруга си на важни събития – особено Индианаполис 500, където Франкити е трикратен победител.