Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Дъщерята на Михаел Шумахер се омъжва

Дъщерята на Михаел Шумахер се омъжва

996
0
Михаел Шумахер
Михаел Шумахер; снимка: ATP

Дъщерята на Михаел Шумахер Джина-Мария ще се омъжи тази година. 26-годишната сестра на Мик Шумахер е сгодена за година по-големия от нея Йън Бетке. Той е участвал в надпревари по обездка също като нея. Понастоящем има компания, предлагаща продажби и тренировка на коне. Джина-Мария Шумахер също се състезава на обездка. Любовта към конете идва от майка ѝ Корина Шумахер.

Церемонията е планирана за късното лято в семейния имот в Майорка. Там се провежда и рехабилитацията на Михаел Шумахер

Седемкратният световен шампион претърпя тежка мозъчна контузия при падане на ски преди повече от 10 години. Семейството все така не дава информация за бившия пилот, който на 3 януари навърши 55 години.

Таблоидите вече разказаха за плановете за сватбата в имота, откъдето има разкошен изглед към морето. Церемонията ще се случи на открито. Вратовръзките не са задължителни предвид топлото време. Отсега има организация за гледането на децата на близките на Джина-Мария Шумахер и годеника ѝ, които ще присъстват на сватбата. Място не липсва – вилата се намира в имение, простиращо се на площ от 15 000 кв. м. Имотът разполага с два плувни басейна, хеликоптерна площадка, самостоятелен тренировъчен център, градина с палми.

Семейство Шумахер никога не е потвърдило или отрекло информацията, че Михаел е в имението. Това обаче бе разказано публично от съпругата на Флавио Бриаторе Елизабета Грегорачи по време на миналогодишното издание на VIP Биг Брадър в Италия.

Междувременно Бърни Екълстоун даде поредно интервю, в което потрети теорията си, че Мик Шумахер е трябвало да отиде в академията на Ред Бул вместо в тази на Ферари

„В Ред Бул помагат на младите пилоти да печелят. А това (отиването във Ферари – б.р.) съсипа много неща за него. Ако баща му бе с него, можеше да има напълно различно влияние“, заяви Екълстоун пред ДПА.

Мик Шумахер ще се върне тази година към активна спортна дейност. Той ще е част от екипа на Алпин в шампионата за състезания за издръжливост. Ще съчетава тези надпревари със задълженията на резервен пилот на Мерцедес в F1.