Начало Moto News Де Пюние увеличава тренировките си преди Херес

Де Пюние увеличава тренировките си преди Херес

74
0

Пилотът на LCR Хонда – Ранди де Пюние, направи страхотен старт на сезона в MotoGP, спечелвайки четвъртата стартова позиция и финиширайки шести в Катар.

Той обаче е уверен, че е способен и на повече и за да успее да реализира амбициите си, увеличи интензивността на своята физическа подготовка, като естествено отлагането на Гран при на Япония му даде една допълнителна седмица за тренировки.

Миналата година той успя да завърши четвърти на Херес и сега е готов да повтори този успех.

„След отлагането на Мотеги увеличих тренировъчната си програма, за да съм готов на 100% за състезанието на Херес. След добрия резултат, който постигнахме в Катар, нашата цел си остава непроменена: класиране в Топ 10. Миналогодишното състезание на Херес бе един от най-хубавите ми моменти през сезона, защото финиширах четвърти. Затова тази година целта ми е отново да съм в челото.

Базовите настройки, които разработихме по време на зимните тестове, бяха много полезни за първия кръг и мисля, че в Испания ще бъде същото. Ще започнем със същите настройки и след това ще променяме мотоциклета сесия по сесия“, обясни френският пилот.