Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ди Монтедземоло: Ние сме отбор, който никога не се предава

Ди Монтедземоло: Ние сме отбор, който никога не се предава

44
0
Лука ди Монтедземоло,Стефано Доменикали

Президентът на Ферари Лука ди Монтедземоло лично поздрави тима за победата на Фернандо Алонсо в драматичната Гран при на Корея и подиума на Фелипе Маса.

– Най-много съм доволен от това, че показахме как с решителност, упорита работа, спокойствие и желание за победа можем да излезем и от най-трудните ситуации. Ние сме отбор, който никога не се предава и го демонстрирахме и в Корея. Искам да поздравя целия тим, работил безпогрешно, Фернандо – той беше изключителен и Фелипе – за много важното му трето място. Беше страхотно да видя Маса на подиума заедно със съотборника му и Крис Дайър – заяви маркизът.

За пореден път обаче той призова екипът да не се въодушевява прекалено, а да продължи да се труди по същия начин, извел ги до толкова важни успехи през втората половина на сезон 2010 г. във Формула 1.

– Сега трябва да останем здраво стъпили на земята. Шампионатът въобще не е приключил и знаем, че сме изправени срещу много силни опоненти. Ще трябва да подходим към последните два старта с още по-високо ниво на концентрация и внимание към всеки детайл – допълни Ди Монтедземоло.