Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ди Реста и Антъни Хамилтън уредиха съдебния си спор

Ди Реста и Антъни Хамилтън уредиха съдебния си спор

34
0
Антъни Хамилтън,Пол ди Реста

Пол ди Реста и Антъни Хамилтън уредиха съдебния си спор. Състезателят, който тази година се връща в немския шампионат за туристически автомобили (DTM), след като загуби мястото си във Форс Индия, претендираше за загубени приходи и измама от страна на бившия си мениджър.

Беше трудна година и съм доволен, че мога да оставя това зад гърба си и да се концентрирам върху надпреварите – коментира Ди Реста.

Двамата с Хамилтън постигнаха извънсъдебно споразумение. Условията по него не са публични, но всички обвинения са снети след депозирането на съответните документи в съда.

Много съжалявам, че отношенията ни с Пол се влошиха толкова много. Доволен съм, че оставяме този проблем зад гърба си – каза от своя страна Хамилтън и допълни, че е срамота, че Ди Реста загуби кокпита си в F1.

В рамките на изслушването пилотът заяви, че бившият му мениджър го е измамил с цел да спечели 1 милион евро от негова спонсорска сделка с компанията за енергийни напитки Go Fast. Адвокатите на Хамилтън настояваха от своя страна, че Ди Реста е „напълно ненадежден свидетел”. Самият Антъни заяви, че за мениджъра на състезател от Формула 1 е приемливо да „извърта” истината, стига това да е в полза на кариерата на клиента му.