Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ди Реста и Сутил ще се борят за точки в Индия

Ди Реста и Сутил ще се борят за точки в Индия

59
0
Адриан Сутил

Форс Индия се подготвят с пълна пара за предстоящата първа за тях домашна Гран при в Индия. Пилотите на тима от няколко дни участват в куп промоции, демонстрации и интервюта къде ли не в Делхи, като няколко пъти отбелязаха, че всъщност страната присъства във Формула 1 благодарение усилията на Виджай Маля.

Това наистина ще е голямо събитие за нас на едно определено специално място – коментира Пол ди Реста. – Миналата седмица карахме на симулатора конфигурацията, но тъй като трасето е напълно ново има още много неизвестни относно характеристиките му. Изглежда интересно, а и всички заедно ще учим. И в същото време, независимо от значението на състезанието за когото и да било, точките са същите като в останалите надпревари. Целта ни ще е да сме в топ 10.

Моментът е специален и за Адриан Сутил, който пък е част от екипа още от създаването му. Той също смята, че представянето в последните стартове показа сериозен напредък при колите и че точките са реалистична цел за предстоящия уикенд.

Трябва да затвърдим позицията си в класирането при конструкторите. Може да мечтаем и за подиум, но се налага да сме реалисти. Тимът ще има огромна подкрепа и би било невероятно, ако дадем повод на хората да празнуват след финала. При всяко мое следващо посещение в Индия Формула 1 е все по-популярна. Надявам се тази година да имаме най-много фенове от всички отбори – каза немският пилот.