Начало Lifestyle Discover Bulgaria: Зашеметяващи дестинации и спиращи дъха гледки!

Discover Bulgaria: Зашеметяващи дестинации и спиращи дъха гледки!

371
0

Екипът на Премиум Рали София – Свети Влас стартира нов проект – Discover Bulgaria. Той отново е обвързан със спортни и суперавтомобили, като основната идея е да се покажат многото завладяващи места и пътища на България. Събитието се проведе на 20-22 септември, а дестинациите бяха: Девин, Триградско и Буйновско ждрело и еко селище Лещен. Акцентът в пилотното Discover Bulgaria бе Орлово око – една от най-впечатляващите гледки в България!

Събитието предизвика голям интерес, като желаещите да се участват запълниха местата седмица преди неговия старт. Част от впечатляващите автомобили, които участваха са: SL500 Mille Miglia, C63 S AMG, Nissan GT-R Black Edition, Ford Mustang GT500 и неговият събрат Mustang 5.0, Dodge Challenger, A45 AMG, Bentley Continental Speed, Maserati Ghibli и списъкът продължава…

Организаторите бяха подготвили специална програма за всички участници и гости по време на двете вечери. Една от изненадите бяха гайдарите, които посрещнаха участниците на Орлово око с песента „Излел е Дельо хайдутин“. Те наелектрезираха атмосферата на това завладяващо място!

Discover Bulgaria може да се опише като незабравимо удоволствие от шофирането на любимия автомобил, в съчетание с много положителни емоции и спиращи дъха дестинации.

Следващото събитие на Премиум рали София – Свети Влас ще бъде Racetrack Experience 2019, организирано съвместно с гръцкия клуб за суперавтомобили Speedsector. То ще се проведе на 18 – 20 октомври на писта Серес, Гърция. Очаква се да съберат над 50 спортни и суперколи и атмосферата отново да е завладяваща!

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.