Начало Автомобили Дни на BMW xDrive при дилърите на марката в цялата страна

Дни на BMW xDrive при дилърите на марката в цялата страна

77
0

Дилърите на BMW в България обявяват 21-ви и 22-ри февруари за дни, посветени на най-интелигентната система 4х4 – BMW xDrive. Клиентите от цялата страна ще имат възможността да изпитат качествата на системата в рамките на специални събития, организирани в почивните дни от дилърите на марката в България – Камор Ауто, София; М Кар, Пловдив; Варна Карс, Варна; Бова Кар, Бургас и ВиА Интеркар, Плевен.

BMW xDrive е най-продаваната система за задвижване на всички колела в премиум сегмента. Общо 323 293 автомобила оборудвани с интелигентната система с двойно задвижване са продадени в цял свят през 2008-ма. Нарастващата й популярност се дължи както на нейната ефективност и практичност, така и на богатата гама модели и двигатели, които се предлагат заедно с нея. Понастоящем системата се предлага с 37 модела на BMW. Най-новият двигател на марката, предлаган с xDrive, като опция е 320d. Taка в Серия 3 вече има три бензинови и две дизелови модификации Седан, Туринг и Купе, предлагани със системата за задвижване на всички колела. В Серия 5 те са четири – два бензинови и два дизелови, Седан и Туринг.

Развитието на интелигентната система продължава. През тази година системата ще бъде достъпна в нови пазарни сегменти. Моделът X1, който ще бъде пуснат в серийно производство, за първи път ще пренесе предимствата на двойното задвижване в класа на компактните автомобили. Също през 2009 г. ще бъдат представени Серия 7 с xDrive и първите модели на BMW M GmbH със задвижване на всички колела – X5 M и X6 M.