Начало Автомобили Доктор по ветеринарна медицина печели чисто нова Dacia Logan

Доктор по ветеринарна медицина печели чисто нова Dacia Logan

125
0

Д-р Биляна Захариева от София бе щастливката, която получи ключовете на новия си автомобил Dacia Logan на специална церемония днес. Лично генералният директор на Рено Нисан България, Бернар Нувиал връчи голямата награда на туристката посетила 100 -те национални туристически обекта и заслужила златна значка от Българския туристичски съюз.

Името на печелившата бе изтеглено измежду 190 -те носители на златни значки на 4 -ти ноември. Щастливката, която не присъстваше на тегленето на томболата разбира за своя късмет от медиите и първоначално не повярва, че именно тя печели глямата награда. След като подкара чисто новата си Dacia Logan, тя сподели, че има още много неизследвани кътчета на красивата ни България, които ще посети, заедно с приятеля си Тодор, този път с новата си кола, разбира се.

Доктор по ветеринарна медицина, Биляна Захариева е родена в Монтана. Завършва висшето си образование в Стара Загора и от 2006 г. живее в София. Заедно с приятеля си, обикалят страната ни и от 2007 г. решават да събират печати от 100 -те национални туристически обекта. Едно от хобитата на Биляна е художествената фотография, която тя практикува по време на многобройните си пътувания.

Традицията един от спечелилите златна значка от националното движение „100 национални туристически обекта“ да получава голямата награда чисто нова Dacia Logan, осигурен от официалния вносител на марката Рено Нисан България, ще продължи и следващата трета поредна година. В традиция се превърна и сътрудничеството на Dacia и Българския туристически съюз, основано на общи възгледи, надеждност, отзивчивост, дългосрочност.