Начало Автомобили DS Automobiles на Автосалон София 2019 – френска елегантност

DS Automobiles на Автосалон София 2019 – френска елегантност

6209
0
DS Automobiles

София Франс Ауто вече е официален вносител на DS Automobiles за България и представя марката на Автосалон София 2019. В рамките на изложението компанията показва флагмана на френските технологии DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 и новия, напълно електрически DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

DS 7 CROSSBACK отвежда динамиката и удоволствието от шофирането на още по-високо ниво с бензинов двигател THP 225 к.с. Stop & Start с 8-степенна автоматична трансмисия

Скоростната кутия се характеризира с бърза и неусетна смяна на предавките и може да се комбинира и с дизелов двигател BlueHDi 180 к.с. От средата на 2019 г. DS 7 CROSSBACK се предлага с хибридната технология E-TENSE.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 е с три силови агрегата – бензинов блок с турбокомпресор и два електрически мотора. Те генерират комбинирана мощност от 300 к.с. Двигателят PureTech с 200 к.с. е придружен от два електрически мотора със 109 к.с., разположени върху всяка ос. Те са съчетани с 8-степенна автоматична скоростна кутия за комбинирана мощност от 300 к.с. и 450 Нм въртящ момент, който се разпределя от трансмисията със задвижване на 4-те колела. Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6,6 секунди. Изминава 1 000 м от старт на място за 27 секунди.

снимки: София Франс Ауто

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 може да постигне зареждане на батерията си от 0 до 100% на специална, стенно-монтирана 32A зарядна станция за 1 час и 45 минути

Батерията се зарежда също по време на шофиране благодарение на модерна система за регенерация на енергията, наследена от Формула Е.

DS 7 CROSSBACK предлага задвижване на 4-те колела с изцяло електрически пробег от 58 километра. Емисиите CO2 са 31 грама на изминат километър. Средният разход на гориво възлиза на 1,4 литра бензин на 100 километра.

Харизматичният стил и финес на DS са използвани докрай чрез уникалния избор на материали като Alcantara, зърнеста кожа или кожа напа и силни акценти като шевове Point Perle или ювелирни детайли Clous de Paris.

Технологията не се свежда само до режимите на задвижване. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 предлага система за автономно шофиране от ниво 2 DS CONNECTED PILOT, контролирана от камера система на окачване DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, система за автоматично паркиране DS PARK PILOT или системата DS SAFETY, включваща всички елементи за безопасност, необходими за съвременното шофиране.

С изразителен стил и изключителни размери, наличен и в 100% електрическа версия, DS 3 CROSSBACK е едновременно градски автомобил и кола за дълги пътувания

С този модел DS Automobiles не само завладява нов сегмент, но и заявява позицията си на представител на френския “savoir-faire“ и технологичност в автомобилната индустрия.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE отваря вратите към едно ново поколение автомобили. DS 3 CROSSBACK E-Tense носи ново сетивно усещане за шофиране зад волана и 100% електрически двигател, комбиниращ мощност и пъргавина в една идеална тишина.

Колоната гарантира повече от 300 километра автономност и възможност за зареждане на 80% от батерията в рамките на 30 минути със зарядна станция от 100 kW. Запазвайки напълно ДНК-то и идентичността на DS 3 CROSSBACK, версията 100% електрически E-TENSE се отличава с елегантност благодарение на многобройните изключителни дизайнерски елементи, подсказващи модерен вид и функционалност.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter