Начало Автомобили DS лансира едновременно в Европа и Китай новия DS5

DS лансира едновременно в Европа и Китай новия DS5

28
0

Международният салон в Шанхай, който официално ще отвори врати на 21 април, е задължителна спирка за DS, новата автомобилна премиум марка, вдъхновена от най-доброто от лукса по френски маниер, за която Китай заема централно място в стратегията й за световно развитие.

Три години след лансирането си в Китай DS възнамерява да продължи развитието си там. Утвърдила се благодарение на 3-те нови модела, пуснати в продажба в страната за 12 месеца и на мрежата от 82 търговско-сервизни центъра, марката лансира едновременно в Китай и в Европа новия DS5! Като доказателство за амбициите й, на салона ще бъде разкрито едно специално издание на Новия DS5: DS5 Golden Mat.

Един месец след лансирането си на Салона в Женева DS Automobiles, новата премиум марка на групата PSA няма как да пропусне 2-то международно събитие за тази година: Автосалона в Шанхай.

В момента Китай е сред най-приоритетните за марката DS страни. Доказателство за това е нейният щанд, където тя ще представи за първи път в страната, своето лого „DS Automobiles”, мотото си „Spirit of avant-garde” и най-новия си модел: новият DS5. Истински флагман на бранда, този автомобил, лансиран едновременно в Европа и в Китай, е перфектно въплъщение на идентичността на DS.

Лансирането на Новия DS 5 едновременно в Европа и в Китай е важна стъпка в нашата стратегия за интернационализиране и развитие на моделите. Нашата цел е в скоро време да разполагаме с гама от 6 световни автомобила”, сподели Ив Бонфон, генерален директор на марката DS.