Начало Автомобили DS ще направи световна премиера на New DS5 в Женева

DS ще направи световна премиера на New DS5 в Женева

33
0

Марката DS ще направи световна премиера на модела New DS5 по време на автомобилния салон в Женева, който започва в началото на март.

Автомобилът бележи началото на нова ера за бранда. С него DS ще отбележи непрестанното търсене на съвършенство, създаването на отличен дизайн, въвеждането на последни технологии в новите коли и като цяло изграждането на стил, верен на най-добрите френски традиции. Международното изложение в Женева е възможно най-добрата сцена за подобно представяне.

DS ще присъства на 85-ото издание на салона за първи път като самостоятелна марка. Брандът е подготвил още изненади за почитателите си (освен DS5 и концептуалния DIVINE DS).

DS5 е новият флагман в гамата на марката. Моделът е въплъщение на идентичността й. С авангардния си стил, динамично поведение, съвременен характер и последни технологии New DS5 демонстрира най-доброто от бранда. Предната част е скулптирана така, че да е едновременно съвременна и да отдава почит на историческите модели DS. В купето шофьорът разполага с последно поколение тъчскрийн технологии за контрол на редица функции, включително иновативни услуги за свързаност.

Моделът ще е с пет различни двигатели.

Концепцията DIVINE DS бе показана за първи път по време на парижкия автосалон през миналата година. Проектът е демонстрация на бъдещето на марката. В него е вложен друг концептуален проект: „Hyper-typage”, предлагащ 3 взаимозаменяеми интериора – всеки със свой собствен характер („Parisian Chic”, „Male”, „Fatal Punk”).