Начало Автомобили DS World в Париж – душата на линията DS

DS World в Париж – душата на линията DS

29
0

Citroen отвори за широката публика най-новия си шоурум – DS WORLD PARIS, посветен изцяло на линията DS. Разположен на улица Франсоа I №33, в средата на т.нар. Златен триъгълник, само на няколко крачки от Шан-з-Елизе и авеню Монтан, DS WORLD PARIS е не само шоурум, от който могат да се купят автомобили или други продукти и аксесоари DS, но и история, която показва красивите модели от миналото и място, посрещащо с емоции, отворено за всички хора.

Линията DS на Citroen е вдъхновена от най-доброто от френския лукс и за да изрази своя характер, тя се нуждаеше от свой собствен дом във френската столица. Сега DS WORLD PARIS вече посреща своите гости. Зад класическа фасадата Арт Деко на три нива намират място модели, талант и наследство DS. DS WORLD PARIS потапя посетителите в света на DS, където се срещат красота и креативност.

Единствена в Европа, тази витрина на линията DS е още един начин Citroen да привлече вниманието на публиката. Тя е и шоурум, който има за цел да спечели нови клиенти, да им предложи ексклузивни и персонализирани услуги и да им представи най-интересните модели от линията. Такава например е лимитираната серия DS3 DS WORLD PARIS, от която са произведени само 15 броя. DS WORLD PARIS е вторият флагман на линията DS. През март 2013 г. такава емблематична витрина беше отворена в Шанхай.

Със своите 400 000 продажби от лансирането на линията през 2010 г., линията DS на Citroen е и един търговски успех в световен мащаб. С DS WORLD PARIS марката продължава своята уникална съдба в автомобилния свят.

DS WORLD PARIS е връзката между минало и бъдеще – от митичния DS от 1955 г. до днешните, съвременни модели. Популярността на DS започва със Citroen DS, представен през октомври 1955 г. в Париж. Неговият дизайн и технологии буквално разтърсват автомобилния пейзаж на онова време. Днес наследството на линията DS е представено на първото ниво на DS WORLD PARIS. Всички посетители, фенове или любопитни посетители на френската столица, могат да се запознаят с историческия DS на Citroen. За откриването на DS WORLD PARIS е изложен един от най-първите модели: DS 19 от 1956 г. Историята продължава днес с продуктовата гама DS, която включва моделите CITROËN DS3, DS3 CABRIO, DS4 и DS5.

Най-забележителните модели от линията DS ще бъдат изложени целогодишно. По случай откриването посетителите имат възможност да се запознаят с лимитираната серия Citroen DS3 DS WORLD PARIS и с последния модел от линията DS: Citroen DS3 Cabrio. На най-долното ниво са изложени Citroen DS4 и DS5. Бъдещето на гамата е показано с концептуалния модел WILD RUBIS, който е изложен на първото ниво на DS WORLD PARIS.

Бутикът в DS WORLD PARIS пък предлага колекция продукти, чиито акцент са кодовете на линията DS: наследство, изтънченост и дързост. Продуктите от колекцията DS LIFESTYLE са изтънчени и с оригинален стил и в същото време са съвременни и модерни. Всички продукти, било то лимитирани серии или такива, които присъстват в каталога постоянно, са вдъхновени от културата на лукса и са изработени от материали от най-висок клас и отговарят на очакванията дори на най-претенциозните и изискващи клиенти.

С откриването на DS WORLD PARIS, Citroen представя първия продукт от серията DS LIFESTYLE „багаж”: лимитираната серия DS 48H уикенд чанта. Елегантните й и изтънчени линии правят препратка към висшата мода, стил и дизайн. Кожата е изцяло агнешка с произход Франция, а качество – изключително високо. Изработването е в партньорство с производителя на кожени изделия Tanneries Roux, а сглобяването от прочутата работилница Реноар. На места върху гладката кожа са щамповани кожени елементи, върху които е изписано логото DS.