Двигателят на Ферари

2951
0

Как ще коментирате лавината от критики, сигнали и жалби срещу двигателя на Ферари? Не е ли прекалена тази атака срещу тима, предвид огромното предимство на Мерцедес от началото на турбоерата? Сега основните атаки като че ли са именно от свързани с Мерцедес лица. Като че ли Мерцедес не могат да допуснат, че някой ги е изпреварил в тази област по честен начин и веднага сигнализират за потенциална измама. Според мен обаче това развитие на Ферари е последователно и се разви във времето. То не е нещо изненадващо или ново за съперниците им.

Втората тема във връзка с горното е как ще коментирате, че предисмтвото на Ферари е предимно в квалификациите, докато в състезанието разхода на гориво и постоянната мощност като че ли са на страната на Мерцедес?

Третия ми въпрос е как ще повлияе предимството на Ферари в двигателя от 2021г. При условие, че се замрази развитието на двигателите. Ще означава ли това, че Ферари ще разполага с подчертано предимство, което съперниците няма да могат да наваксат след това?

Въпроси на Константин Димитров