Начало Лайфстайл Джей Лено кара МИНИ ALL4 Рейсинг на Нани Рома

Джей Лено кара МИНИ ALL4 Рейсинг на Нани Рома

39
0
Джей Лено

Комикът и телевизионен водещ Джей Лено изживя истинско приключение, като се запозна със спечелилия рали Дакар тази година Нани Рома и кара неговото МИНИ ALL4 Рейсинг.

Обстановката бе максимално близка до някои от предизвикателствата в легендарната надпревара за издръжливост – събитието се състоя на дюните Дюмон между Лас Вегас и Лос Анжелис.

Лено, който е голям почитател на моторспорта и автомобилите като цяло, изкара първата половина от деня на навигаторското място. Следобед вече бе негов ред да опита силите си като пилот и зае мястото на Рома. Комикът бързо свикна с автомобила и скоро сам смело атакуваше дюните, а при връщането си в лагера направо сияеше.

Нещото, което наистина ме впечатли сериозно, бе, че тази кола на практика е неразрушима – възкликна Лено. – Знам колко крехки могат да бъдат като човек, който възстановява и постоянно работи по автомобили. Това чудо е истинско чудовище. Може да го преобърнеш, да го претърколиш. Това бе най-впечатляващото. А като усещане от карането – определено е сред най-добрите.

Нани Рома похвали Джей и заяви, че комикът е свършил чудесна работа.

Беше очевидно, че Джей вече е карал много различни коли. Въпреки това останах малко изненадан, когато се засили към дюните на пълна газ от самото начало. Забавлявахме се страхотно заедно и мисля, че той си изкара страхотно – допълни Рома.