Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Джордан напада мениджъра на Верстапен

Джордан напада мениджъра на Верстапен

56
0

Истинска война между Джордан и мениджъра на Йос Верстапен Хууб Ротенгатер се разрази през последните няколко дни. Екипът не постигна споразумение с холандския пилот и подписа за 2004 с Джорджо Пантано. Междувременно обаче мнозина търсеха отговор на въпроса защо се провалиха разговорите с Верстапен и неговия екип, докато се стигна до пускането на специално изявление в началото на седмицата.
“Отборът водеше отлични преговори с Мишел Перидон от Тръст и Хари Мюрманс от Мюрманс Груп. Упоритата работа на тези двама лоялни спонсори обаче бе съсипана от безкомпромисността на Хууб Ротенгатер, мениджър на Йос Верстапен, който през цялото време настояваше за безумна комисионна спрямо спонсорите или скандална надница”, се казва в изявлението, пуснато в понеделник в уебсайта на тима.
Нападките срещу Ротенгатер изненадаха света на Гран при. Самият мениджър днес заяви, че е шокиран, но засега няма да прави друг коментар. Само преди няколко дни пък самият Йос Верстапен заяви, че няма никакво намерение да си сменя мениджъра.