Начало Автомобили Електрически Honda Clarity и Plug-In Hybrid със световна премиера в Ню Йорк

Електрически Honda Clarity и Plug-In Hybrid със световна премиера в Ню Йорк

68
0

Новите Honda Clarity Plug-in Hybrid и Honda Clarity Electric ще отбележат световния си дебют на автомобилния салон в Ню Йорк, който започва от 14 април в „Голямата ябълка“. Двете нови попълнения се присъединяват към гамата на Clarity. Така Honda ще предложи безпрецедентен избор за седан от средния клас с три възможни опции за електрическо задвижване

Така високотехнологичният спортен и просторен седан от средния клас ще бъде първият сериен модел, от чиято гама купувачите ще могат да избират между цели три вида алтернативно задвижване – с горивни клетки, с електрическа батерия или плъгин хибрид. Clarity е част от стратегическия план на марката, според който до 2025 г. близо две трети от глобалните й продажби ще бъде съставена от електромобили.

Clarity се отличава със стилен спортен дизайн и просторен интериор, в който са използвани екологични материали. Той е приятен за шофиране, тих и динамичен. Освен това в обзавеждането му са включени технологии като Display Audio с Android Auto™ и Apple CarPlay™, а системата за безопасност Honda Sensing™ е част от стандартното обзавеждане.