Начало Автомобили Edo competition показа най-мощното Lamborghini Murcielago

Edo competition показа най-мощното Lamborghini Murcielago

68
0

Със съдействието на международно признатия дизайнер Кристиан Аудигиер, Edo Competition направи всичко възможно да създаде най-бързото Ламборгини, което някога е правено. Ограничената серия Lamborghini Murcielago LP710 Audigier е кола, проектирана по най-високите стандарти в комбинация с несравними цветове и необикновените идеи на дизайнера. Само лимитирана серия от пет автомобила ще бъде произведена.

Благодарение на неизчерпаемото въображение на Кристиан Аудигиер матираната черна обвивка на Еdo Lamborghini Murcielago LP710 е напълно префасонирана. Но с това не приключва всичко. Обновеният интериор е впечатляващ – седалките, вратите и централната конзола са променени, като е използван изящният проект на дизайнера.

Всичките пет Ламборгинита са изработени според изискванията на купувача. Но въпреки това всяко допълнително желание на клиента може да бъде приспособено и по време на производството. Така бъдещите собственици не получават само най-бързото Ламбо, но и един напълно неповторим дизайн. В допълнение, всяка от петте коли ще бъде лично подписана от дизайнера.

Базовата кола – Lamborghini Murcielago LP640 е тотално префасонирана. Всички изменения – по двигателя, аеродинамиката, колелата, гумите, изпускателната система и интериора са направени от Edo Competition в рамките на 3 месеца.

Заедно с покупката на автомобила клиентът получава и възможността да кара своето преработено Murcielago до лимита на възможностите му на някоя от високоскоростните овални писти в Папенбург, Германия или Нардо, Италия. При предварителна заявка тестпилотът на компанията и професионален състезател Патрик Симон може да напътства гордия собственик на пистата – несъмнено едно незабравимо преживяване при скорост над 360км/ч.