Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Еклестън: Браун и Бътън само се закачат

Еклестън: Браун и Бътън само се закачат

32
0

Бърни Еклестън смята, че Дженсън Бътън и работодателите му от Браун просто си играят по нервите едни на други и според него това в крайна сметка няма да доведе до раздяла между двете страни, въпреки че нов договор помежду им все още няма.

В момента слуховете сочат, че Бътън се е споразумял с отбора на Макларън и сключването на договор между пилота и тима от Уокинг е само въпрос на време.

„Дори и пилотите не са имунизирани срещу рецесията и ако тимовете се свиват, защото не получават същите суми от спонсорите си като преди, тогава и заплатите падат. Дните на голямото харчене вероятно са приключили, но тимовете ще харчат за най-доброто – всичко опира до силите на пазара“, обясни Еклестън пред изданието „The Daily Express“, който също, както и много други, не смята евентуалното прехвърляне на Бътън в Макларън за добра идея.

„За Ф1 няма да е идеално, ако двама световни шампиони са в един и същ отбор, но Браун и Бътън вероятно само си играят един с друг в момента и нещо ще бъде измислено по въпроса“, заяви още британецът.