Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Еклестън твърди, че USF1 и Кампос имат проблеми

Еклестън твърди, че USF1 и Кампос имат проблеми

25
0

Бърни Еклестън най-накрая даде да се разбере, че имената на двата отбора, които подозира в потенциален провал, са Кампос и USF1.

Досега на няколко пъти шефът на Формула 1 бе разкривал, че според него два от четирите нови отбора може да не успеят да стартират в Бахрейн, но при посещение в Австрия е казал пред „Залцбургер Нахрихтен“: „Кампос и американският отбор имат проблеми – финансови, не технически… Но се надявам, че ще се справят.“

Иначе британецът още наскоро бе казал, че стартовата решетка би изглеждала достатъчно добре, ако на нея има поне 10 отбора. Според настоящия й вид тя би трябвало да съдържа цели 26 коли.

Мисля, че Формула 1 изглежда доста по-силна, отколкото в последно време. Малко е разочароващо, че загубихме няколко производителя, но нека бъдем честни: всички знаехме, че времето им е ограничено.

Тимо Глок, който ще кара за един от новите отбори (Върджин) смята, че слуховете за проблемите на новите отбори скоро ще заглъхнат: „Не съм притеснен. Ние вървим напълно по график и имаме нашия бюджет… Според мен в момента има слухове, тъй като във Формула 1 не се случват много неща. Нещата обаче бързо ще се променят отсега нататък.“