Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Екълстоун разкритикува Хамилтън

Екълстоун разкритикува Хамилтън

34
0

Босът на Формула 1 Бърни Екълстоун разкритикува световния шампион и лидер в първенството тази година Люис Хамилтън. Причина за това са екстравагантния стил на живот на британеца в последно време. По-рано този сезон британският милиардер описа Люис като идеалният шампион, който постоянно е в светлината на прожекторите. Преди Екълстоун критикуваше предишния шампион Фетел затова, че бил много скучен шампион.

Според Бърни обаче в последните месеци Хамилтън е отишъл твърде далеч. По време на лятната си почивка Хамилтън разпускаше в Барбадос с новата си приятелка Риана, като пушеше цигари. Освен това се забавляваше с рапъри, а на Монца се появи с изрусена коса и нова татуировка на врата. Последната му изцепка беше преди състезанието на Монца, когато по време на минутата мълчание в памет на Джъстин Уилсън не си свали шапката и носеше слушалки. След това Люис се извини, обяснявайки, че не е разбрал, че е имало минута мълчание.

„Не знам дали това е добре за него, заяви още Бърни на въпрос относно какво мисли за последните изяви на Хамилтън. – Не искам всички да бъдат като Хамилтън. Сега хората започнаха да уважават Фетел такъв какъвто е. Може би не беше честно да критикуваме Фетел. Понастоящем той е малко като мен. Ние не искаме да бъдем под светлините на сцената. Аз искам да си върша работата. Голямото шоу го оставям за другите.”