Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фейсбук групата „Формула 1 – За истински фенове“ започва игра с прогнози

Фейсбук групата „Формула 1 – За истински фенове“ започва игра с прогнози

1080
0
спринтова квалификация, спринт, F1, Формула 1, старт, Силвърстоун
снимка: Ред Бул Контент Пуул

Шампионатът през 2021 г. минава под знака на напрегната борба за спечелване на короната между седемкратния световен шампион Люис Хамилтън и претендента от Ред Бул Макс Верстапен. Битката между пилотите на Ферари и Макларън също е изключително интересна и навява спомени за времената, когато тези два отбора водеха двубои за титлата. В средата и края на колоната е не по-малко завладяващо. Неочаквани обрати водят до интересни резултати. Битката във Формула 1 този сезон е за всяка точка.

Всичко това прави всяко състезание изключително интересно. Надпреварите държат зрителите напрегнати през цялото време, често победата се решава в последните обиколки. Непрекъснато расте и интересът на феновете, които стават все повече и повече.

В социалните мрежи има създадени доста групи, в които феновете общуват помежду си. Има групи на феновете на конкретни пилоти, отбори или пък на Формула 1 като цяло.

Фейсбук групата „Формула 1 – За истински фенове“ (https://www.facebook.com/groups/f1forfans) започва игра с прогнози. Тя е подобна на тази, която правехме в сайта ни преди години. Членовете на групата ще показват знанията си с прогнози за класирането на пилотите в топ 10 на всяко състезание, първите трима на стартовия ред и НБО. След края на състезателния уикенд прогнозите ще се точкуват и победителят ще получи ваучер за брой по избор на електронен формат на списание ClubS1. Прогнозите за Гран при на Турция вече се събират. Можете да се запознаете с правилата и да дадете своята прогноза.

Успех!