Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фенове измамени от уебсайт с билети за F1

Фенове измамени от уебсайт с билети за F1

83
0
ФИА,Формула 1

Уебсайт, наричащ се Simply The Ticket, се оказа измама, след като не достави закупените от фенове билети за надпревари от Формула 1. Компанията е затворила интернет страницата и Туитър акаунта си, а опитите на хората да се свържат с някого от там са неуспешни.

Сред пострадалите има запалянковци, закупили пасове още за Гран при на Европа този уикенд, които изобщо не са получили пропуските.

Хората изпратиха поредица туитове на пилоти от Формула 1, до официалните акаунти на отбори и хора, свързани със спорта в опит да сигнализират за измамата.

Ще водя приятелката си във Валенсия този уикенд, но не сме получили билети. Не можем да се свържем със Simplytheticket.com от миналата седмица, а през уикенд уебсайтът им спря да работи – пише един от пострадалите в блога на Джеймс Алън. – Това е първото й състезание, а на всичкото отгоре приятелска двойка последва примера ни и си купи билети от същия сайт. Запазвал съм пропуски къде ли не и никога не бях имал проблеми. Но вината си е моя, задето не се обърнах към официалния сайт. Ще трябва да го понеса и да се поуча от грешката си. Ще се поуспокоя, ако успея да купя нови билети на място.