Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ферари с най-много въпроси без отговор

Ферари с най-много въпроси без отговор

ClubS1, брой 263

2163
0
Корица на списание ClubS1, брой 263

След началото на сезона във Формула 1 за всички е ясно, че Ред Бул има сериозно предимство. Вижда се също, че Мерцедес така и не може да постигне лабораторните резултати на пистата с революционната си концепция и тя ще трябва да претърпи промени. Изобщо не е така ясно обаче какво се случва с Ферари. Настина ли SF-23 има много по-голям потенциал от показания в първите стартове? Само настройките ли са проблем? Ще настъпи ли наистина лавина от напускания? Какво се случва в с младите талантливи пилоти и т.н. Най-много са всъщност въпросите, свързани с Ферари, на които търсим отговори в този брой с материалите на Паоло д’Алесио и Мирослав Стоев. Какво се случва и със задвижващите системи в Гран при, които уж не биваше да се променят, а са толкова по-крехки през тази година, е друг въпрос, на който търсим отговор.

Интересни отговори на други важни въпроси пък получихме за този брой от Марио Изола. Шефът на Пирели сподели интересни детайли около гумите за настоящия сезон, а и тези за следващия.

В друго интервю Алекс Албон ни даде информация за напредъка в тима на Уилямс и начина, по който се развива славният някога тим сега.

В Китай пък от Ауди представиха детайли около бъдещото си участие в Гран при, които също споделяме с вас. С две думи, един типичен брой след старта на сезона.

Както обикновено, броят ви чака в дигитален формат на сайта e-spisanie.com!

Списание ClubS1 е част от програмата за лоялност на Shell – ClubSmart. Можете да получите достъп до електронния вариант на списание ClubS1 и с ваучер, като замените част от своите ClubSmart точки.

Приятно четене!
Иван Тенчев