Начало Списание Ферари срещу Мерцедес

Ферари срещу Мерцедес

73
0

Сражения по всички фронтове

Каквото и да си говореше Тото Волф след състезанието в Баку пред нас, малката група представители на пресата, че отношенията между Мерцедес и Ферари няма се променят и уважението ще остане, за всички е ясно, че след удара в Азербайджан битката между Себастиан Фетел и Люис Хамилтън става тотална.

Британските медии предприеха тежка офанзива и ФИА обяви, че ще разгледа отново случая, като това са част от темите ни в този брой. Битката обаче е така ожесточена, защото Ферари SF70H и Мерцедес F1 W08 са с изключително близка скорост и това е друга важна тема този сезон, с преките впечатления от последните състезания.

Войната в средата на колоната е не по-малко ожесточена, защото цяла група екипи имат много близки възможности и този път се срещаме с един от участниците в нея. Кевин Магнусен ни дава още една гледна точка към карането през новия сезон и борбата на новия тим на Хаас с останалите.

Историята ни връща този път към 40-годишния път на Рено във Формула 1 и легендарните коли-крило, на които днешните болиди приличат все повече.
В световните ралита битките са не по-малко много странни. Отличният От Танак спечели първата си победа, а животът на кервана WRC е все така тежък, макар и по-модерен.
Поредната порция от нови модели автомобили ни заля през последния месец и споделяме първите си впечатления от тях, защото и на този фронт борбата между производителите е всъщност не по-малко интересна.

Може да го намерите в големите вериги бензиностанции, магазините Inmedio, Relay, One minute.

Тези от Вас, които предпоччитат електроне вариант могат да го открият на сайта e-spisanie.com