Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел доволен от свършената работа днес

Фетел доволен от свършената работа днес

38
0
Себастиан Фетел

Себастиян Фетел завърши на втората позиция и в двете свободни тренировки днес, като в първата бе изпреварен от несъобразилия се с жълтите флагове Люис Хамилтън, а във втората остана на по-малко от 0,1 сек зад постигналия първо време Фелипе Маса от екипа на Ферари. Въпреки това, че не застана начело Фетел бе доволен от постигнатото в първия ден.

„Постигнатото в дългите серии от обиколки ни прави уверени и спокойни“, обясни двукратният световен шампион. „Ще бъде интересно да видим, как ще се развият нещата в утрешния ден, когато сутринта всичко ще е насочено към намирането на добър баланс за квалификацията следобед. При всички положения пистата е много интересна, прекрасно предизвикателство за нас пилотите. В началото трасето бе прашно, но в последствие изпитах голямо удоволствие от работата си тук.

Широките входове на завоите предлагат на нас много възможности. Сигурен съм че ще имаме едно много добро и интересно състезание в неделя. Все пак извън идеалната линия остава доста прашно, което създава трудности. Така че трябва да направим всичко възможно да останем на идеалната линия. Смятам, че това е добра писта за изпреварвания.“