Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел е новият посланик на Braun

Фетел е новият посланик на Braun

25
0
Braun,Себастиан Фетел

Световният шампион Себастиян Фетел бе представен от Braun като новият посланик на фирмата в световен мащаб. Braun е световно известен производител на електрически самобръсначки и съвместната работа с пилота от Формула 1 ще протече под мотото „Следвай мечтите си“.

„Аз съм израстнал с марката Braun“, подчертава Фетел по повод събитието. „И аз, както и тя, сме от провинция Хесен, така че сме дълбоко свързани. Винаги ме е впечатлявало, колко много техника е застъпена в продуктите на фирмата. Това е като във Формула 1: най-новата техника, най-добрият дизайн и гарантирана дълготрайност. Радвам се, че съм посланик на формата Braun.”

Маркетинг директорът на Braun, Лакис Василеидас обяснява причините за привличането на Фетел и неговата роля.

„Радваме се да представим Себастиян като нашия нов посланик“, обяснява Василеидас. „Той е впечатляващ човек и е постигнал своята мечта след усилена работа, подготовка и издръжливост. Представянето му по пистите също е впечатляващо. Той е шампион в своя спорт. По същия начин нашият основател Макс Браун е преследвал безрезервно своята мечта. Себастиян е вдъхновение за милиони мъже и е идеалната личност, която да представя Браун. Ние не само имаме мечти, но и ги осъществяваме. Нашата цел е също така да вдъхновяваме други хора да следват своите мечти.“

Кампанията на Braun, свързана със Себастиян Фетел се очаква да започне през есента на 2013 г.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter