Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел е новият посланик на Braun

Фетел е новият посланик на Braun

39
0
Braun,Себастиан Фетел

Световният шампион Себастиян Фетел бе представен от Braun като новият посланик на фирмата в световен мащаб. Braun е световно известен производител на електрически самобръсначки и съвместната работа с пилота от Формула 1 ще протече под мотото „Следвай мечтите си“.

„Аз съм израстнал с марката Braun“, подчертава Фетел по повод събитието. „И аз, както и тя, сме от провинция Хесен, така че сме дълбоко свързани. Винаги ме е впечатлявало, колко много техника е застъпена в продуктите на фирмата. Това е като във Формула 1: най-новата техника, най-добрият дизайн и гарантирана дълготрайност. Радвам се, че съм посланик на формата Braun.”

Маркетинг директорът на Braun, Лакис Василеидас обяснява причините за привличането на Фетел и неговата роля.

„Радваме се да представим Себастиян като нашия нов посланик“, обяснява Василеидас. „Той е впечатляващ човек и е постигнал своята мечта след усилена работа, подготовка и издръжливост. Представянето му по пистите също е впечатляващо. Той е шампион в своя спорт. По същия начин нашият основател Макс Браун е преследвал безрезервно своята мечта. Себастиян е вдъхновение за милиони мъже и е идеалната личност, която да представя Браун. Ние не само имаме мечти, но и ги осъществяваме. Нашата цел е също така да вдъхновяваме други хора да следват своите мечти.“

Кампанията на Braun, свързана със Себастиян Фетел се очаква да започне през есента на 2013 г.