Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел: Изглежда сме значително по-близо до Мерцедес отколкото на Силвърстоун

Фетел: Изглежда сме значително по-близо до Мерцедес отколкото на Силвърстоун

82
0
2013,квалификация,Нюрбургринг,Ред Бул,Себастиян Фетел

Себастиян Фетел отново не успя да спечели квалификацията на Нюрбургринг и след като през 2009 и 2011 г. победата в тренировката за място бе за неговия съотборник Марк Уебър, сега тя стана притежание на Люис Хамилтън. Въпреки това той не изглеждаше особено разочарован.

„Мисля, че сме подготвени добре за състезанието утре“, обясни Фетел на пресконференцията. „Чувствам колата добре и не ми достигна мъничко, но опитах всичко възможно. Първо искам да поздравя Люис за добре свършената работа. Изглежда загубих време в първия сектор и затова се опитах да наваксам в последствие. Това обаче се оказа недостатъчно.

Все пак изглежда, че сме по-близо до Мерцедес в сравнение със Силвърстоун. Отбелязахме прогрес и сме доста уверени за утрешния старт. От показаното в тренировките смятаме, че ни предстои добро състезание.

Радвам се, че продължаваме да получаваме сериозна подкрепа. За съжаление не успяхме да зарадваме съвсем публиката. Не успях да им помахам, защото гледах мониторите, за да разбера дали постижението ми е било достатъчно за победата днес. Надявам се обаче утре да имам добра причина, за да поздравя зрителите.“