Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел: Няма причина да се притеснявам от продажбата на Торо Росо

Фетел: Няма причина да се притеснявам от продажбата на Торо Росо

32
0

Себастиан Фетел не се притеснява за бъдещето си, въпреки намерението на Дитрих Матешиц да продаде Торо Росо.
Австриецът наскоро обяви, че най-вероятно ще продаде тима и ще насочи усилията си изцяло към развитието на другия си отбор във Формула 1 Ред Бул.
Фетел, който в момента е пилот на Торо Росо, е бил много изненадан от новината за продажбата, но не вижда причина да се притеснява за собственото си бъдеще.
„Като пилот винаги си един от последните, които научават накъде вървят нещата в твоя екип – каза Фетел. – Истината е, че прочетох новината в пресата – както всички. Какво означава тя за мен? Този сезон искам да се състезавам възможно най-добре, така че сега няма причина да съм притеснен. Когато видях хората да приготвят колата за състезанието в Малайзия, нямаше нито един, който да мисли какво ще се случи в следващите стартове, всички бяха концентрирани около моментната ситуация.”
Фетел разкри още, че изобщо не мисли за бъдещето си:
„За момента съм щастлив от факта къде се намирам и съм концентриран напълно върху работата с този екип. Предстоящите състезания поглъщат цялото ми внимание. Моята философия винаги е била да се движа крачка по крачка напред и тя ми е служила добре дълго време. Затова за мен е твърде рано да се каже какво ще е положението в края на сезона.”