Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел: Ще се борим за победата, няма нищо невъзможно на Спа

Фетел: Ще се борим за победата, няма нищо невъзможно на Спа

43
0
Ред Бул,Себастиан Фетел,Спа

Едва единадесетото място за Себастиян Фетел със сигурност не е нещо, на което един шампион би се радвал.

„Просто бяхме малко бавни днес“, съжаляваше Фетел. „Днес следобед изглежда нищо не вървеше както трябва. Не съм направил грешка, всичко с колата беше наред. Ако можех да направя повече обиколки, вероятно нещата щяха да стоят по-добре. В този момент бях доста доволен от обиколката си.

Колата бе добра, въпреки че не можахме да дадем добро време. Днес сутринта имахме добро чувство, мислехме си че ще направим колата малко по-бърза за квалификацията, но не успяхме да стигнем времената от сутринта. С по-малко бензин не успяхме да направим крачка напред.

Настройките на Марк не бяха много по-различни от моите. Промените обаче не донесоха очаквания резултат. Със старт от 11-а позиция обаче можем да избираме гумите. Дали това е предимство ще видим утре.

Надявам се в състезанието да се представим по-добре. Това е писта, където могат да се случат много неща. Ако беше Монако и бях 11-и, тогава всичко щеше да е по-различно. Няма нищо невъзможно тук и затова ще се борим до край за победа. Важно е да направим добър старт и добра първа обиколка.“