Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел снима телевизионни реклами преди заминаването за Австралия

Фетел снима телевизионни реклами преди заминаването за Австралия

9
0
Себастиан Фетел

Малко преди заминаването си за Австралия световният шампион Себастиян Фетел засне поредната порция рекламни клипове за Geox. Кампанията на производителите на обувки представя характерните качества на техните продукти: патентовани технологии и иновации. От 12 март до 1 април клиповете ще се въртят по немските телевизии.

„Нашите победи във Формула 1 са следствие от интензивни изследвания и развитие, точно както моите обувки, които ми помагат в състезанията, да постигна максимума от положените усилия“, обяснява Фетел. Сред най-важните критерии за обувките на пилотите били водонепропускливостта, терморегулирането, здравината и прочутата възможността да „дишат“.

„Заедно с Geox разработихме един продукт, при който на всеки дребен детайл е обърнато внимание. Краката на пилотите трябва да са много чувствителни, когато натискат педалите, за да могат да контролират максимално добре сцеплението при подаването на газ и стабилността на колата при спиране. Освен това благодарение на научните изследвания се е получила една изключително лека обувка, която в същото време е много здрава. Освен това както всички обувки на фирмата „диша“. Така се чувствам добре от главата до петите.“

Партньорството между Ред Бул и Geox започна през миналата година. Като част от сделката между двете страни, Себастиян Фетел и Марк Уебър ще носят обувки на фирмата до края на 2013 г. Освен това логото на Geox има място на болидите на екипа.

 

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter