Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 ФИА обяви партньорство с Алфа Таури

ФИА обяви партньорство с Алфа Таури

1657
0
Алфа Таури
снимка, Ред Бул Контент Пуул

ФИА обяви партньорство с Алфа Таури. Федерацията подписа тригодишен договор с модната марка, собственост на Ред Бул. По този начин Алфа Таури става официален партньор на ФИА в областта на облеклото.

Алфа Таури е модна марка, основана от Ред Бул през 2016 г. През последните години марката се разрасна все повече и присъстваше на повечето големи модни шоута в различни части на света.

Днес ФИА обяви, че ще си партнира с Алфа Таури за период от три години. Следователно австрийката компания ще оборудва всички служители на ФИА с облекло и аксесоари, определяйки по нов начин как стилът и удобството се преплитат със света на моторните спортове

Алфа Таури ще бъде и официален партньор на престижната церемония по връчване на наградите на ФИА. Това стратегическо сътрудничество обединява две организации, които са дълбоко ангажирани с иновациите.

„ФИА винаги е била пионер в използването на технологиите и иновациите за подобряване на света на моторните спортове“, обясни Мохамед бин Сулайем. „Служителите ни работят неуморно зад кулисите, за да гарантират безопасността и успеха на моторните спортове по целия свят.“

„Това партньорство с Алфа Туари ни позволява да внесем комфорт и стил в нашата гама от облекла на ФИА. Иновативният подход и отдадеността на Алфа Таури към модата ги правят перфектния наш партньор“, добави президентът на ФИА.

„Да станем официален партньор на ФИА в областта на облеклото е фантастична възможност за Алфа Таури да продължи да показва как иновациите и технологиите могат да бъдат безпроблемно интегрирани в модата“, каза Ахмед Меркан.

„Това партньорство е значителна стъпка. Ние сме горди да оборудваме служителите на ФИА с нашите продукти, които не само отразяват ангажимента ни към стила, но и отдадеността ни да повишаваме удобството чрез нашите проекти“, добави главният изпълнителен директор на Алфа Таури.

Името на Алфа Таури се използваше и във Формула 1 в периода 2020-2023 г. Екипът спечели Гран при на Италия 2020 с Пиер Гасли. Французинът добави още един подиум за Алфа Таури в Гран при на Азербайджан 2021. В началото на тази година тимът смени своето наименование и вече се казва Виза РБ (Visa Cash App RB). Макар да изчезна от F1, Алфа Таури все пак ще продължи да има присъствие в света на моторните спортове.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от AlphaTauri (@alphatauri)