Начало Лайфстайл Флавио пак на съд!

Флавио пак на съд!

49
0

Не му върви на Флавио Бриаторе от месеци и последните новини около него потвърждават това, независимо от факта, че италианецът спечели (поне на първа инстанция) делото си срещу ФИА за доживотното му изхвърляне от автомобилния спорт.

Докато обясняваше как не възнамерява да се връща във Формула 1 като шеф на отбор, но иска да съди световната организация заради загубени пари от мениджърската си компания обаче, Флавио се озова в поредната нелека ситуация. Според публикации в английската преса съдружникът му в модната компания Billionaire Couture Анджело Галасо е завел дело срещу него!

Модната линия, чиято целева група са много богатите хора, бе създадена през 2006 г. Причината бе, че според Бриаторе мъжете от десетилетия са онеправдани по отношение на висшата мода спрямо жените и костюмите им си остават сравнително еднакви, като униформа. С идеята да промени това и да прави дрехи, позволяващи собствениците им да бъдат разпознавани мигновено като разполагащи с неограничени средства, той направи Billionaire Couture (от англ. – Висша мода Милиардер) и с гордост демонстрира лично определени дрехи още от първата колекция.

Всичко това, естествено, се отрази на цените: чифт дънки (от по-обикновените) върви около 1000 британски лири, а уникален чадър от крокодилска кожа (явно непредназначен за еколози и защитници на природата) е 50 хиляди долара!

В началото на общото начинание Флавио и Галасо се разбираха повече от прекрасно, но явно и на този фронт бизнесът не е благосклонен към шармантния италианец. До момента не е ясно какво е причинило търканията между тях и защо се е стигнало до съд. Опитите да се установи как приятелството се е превърнало във вражда удариха на камък, след като дългогодишното пресаташе на Бриаторе Патриция Спинели заявила, че е напуснала работата си! Очевидно на Флавио му предстоят още дълги месеци битки в съдебните зали. Но пък той не се явява на заседанията, възлагайки ги на адвокатите си, така че очевидно не се вълнува особено много.