Начало Автомобили Фокс Маркетинг ще покажат тунингован Лексъс IS 350C на шоуто SEMA

Фокс Маркетинг ще покажат тунингован Лексъс IS 350C на шоуто SEMA

136
0

Миналата година на автошоуто SEMA в САЩ, Фокс Маркетинг показаха тунингован Лексъс IS-F с над 600 конски сили, но тази година тунинг специалистите са решили да зарадват публиката с доработката на модела IS350C. Колата има напълно нов облик, а 3,5-литровият й V6 мотор вече е дооборудван с механичен компресор, работещ на 6 атмосфери налягане, както и c Йонака интеркулер с 2,5-инчови тръби и силиконови маркучи. Изпускателната система на IS пък е подменена с такава от модела F-Sport. Крайният резултат от тези промени е увеличаване на мощността от 306 до 405 к.с., като тази стойност не е много далеч от това, с което разполага заводският IS-F, a именно – 421 к.с.

Новите колела на модела са с размер 20 цола и са обути с гуми Тойо TR1 с големина 245/30/20 отпред и 305/30/20 отзад. Окачването също е на Йонака и е регулируемо, а спирачките отпред имат масивни 14-инчови дискове, взаимодействащи си с 6-бутални апарати.

Колата е боядисана в атрактивен светло-зелен металик, който контрастира с черните колела и фарове, а престилките и разширенията на калниците са взети от модела IS-F. Колата има и карбоново задно крило, а интериорът й е изцяло бежов.