Начало Автомобили Фолксваген – официален превозвач на срещите на върха на ЕС

Фолксваген – официален превозвач на срещите на върха на ЕС

41
0

140 луксозни пътнически лимузини Multivan ще превозват делегатите на срещата на върха на ЕС във Виена

Министър-председателите от Европа и Южна Америка ще бъдат превозвани от 140 луксозни пътнически лимузини Фолксваген Multivan по време на срещата ЕС – Латинска Америка – Карибски регион. Това е най-големият брой лекотоварни автомобили от Фолксваген, ангажиран досега за събитие от подобна величина. Срещата ще се проведе от 11 до 13 май във Виена.

Успешното сътрудничеството между лекотоварното подразделение на Фолксваген и структурите на Европейския съюз се превръща в традиция – по време на всяка една среща на върха на ЕС, сребристите пътнически лимузини са на разположение на участниците и гостите на форума, грижейки се за тяхното бързо и комфортно придвижване.

Досега за нуждите на президиума на ЕС в употреба са влизали между 70 и 100 автомобила. Срещата на върха във Виена обаче достига нови измерения: общо 295 –те лимузини (155 от които Ауди А8, също от групата на концерна Фолксваген) са най- мащабното количество автомобили, предоставяни някога на правителствените делегации и европейските структури.