Начало Автомобили Фолксваген ще покаже Поло с 3 врати във Франкфурт

Фолксваген ще покаже Поло с 3 врати във Франкфурт

487
0

Фолксваген са готови и с тривратата версия на новото Поло, която ще бъде показана на предстоящия автосалон във Франкфурт.

Моделът ще бъде предлаган в три различни нива на оборудване – Трендлайн, Комфортлайн и Хайлайн. Базовият Трендлайн има ESP, електрически предни прозорци, централно заключване и леко затъмнени прозорци. Средното ниво пък разполага и с екстериорни акценти, боядисани в цвета на купето, климатик, алуминиеви детайли в интериора и разделяща се на две падаща задна седалка, а най-добре оборудваният Хайлайн предлага допълнително хромирана решетка, 15-инчови алуминиеви колела, фарове за мъгла, кожен волан, мултифункционален дисплей и регулируеми във височина спортни седалки.

В началото този вариант ще се предлага с три бензинови ( 60, 70 и 85 к.с.) и три дизелови (75, 90, 105 к.с.) двигателя, а по-нататък към тях ще бъдат прибавени бензинов TSI мотор с 105 к.с. и 1.2-литров TDI дизел, който пък ще харчи само 3.3 литра на сто километра при варианта Поло BlueMotion. За първи път тук като опция ще бъде предлагана и 7-степенната автоматична трансмисия на VW с двоен съединител.

VW Поло с 3 врати ще стъпи на пазара тази есен, като базовата му цена ще е 12 150 евро.