Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Форс Индия с подобрения по аеродинамиката в Сингапур

Форс Индия с подобрения по аеродинамиката в Сингапур

50
0

Форс Индия ще внедри нов аеродинамичен пакет за Гран при на Сингапур в стремежа си да запази отличната си форма от последните 2 състезания и да спечели точки, които да изведат екипа на по-предна позиция в класирането при конструкторите.

След смяната на собствеността си тимът загуби всичките си точки до Гран при на Унгария, но в следващите 2 кръга на Спа и Монца се представи много силно спечели общо 32 и заема 7-ото място при тимовете.

„Ще използваме подобрен аеродинамичен пакет този уикенд, заяви шефът на тима Отмар Шафнауер. – Никога не е лесно да внедриш и да разбереш как работят нови компоненти по време на петъчните тренировки.

Но се надявам да извадим още скорост от колата много бързо. След Сингапур ще се стремим към това развитието на колата да ни остави в конкурентна позиция за последната третина от шампионата.“

В тази връзка пилотът на тима Серхио Перес каза, че очаква екипът му да е конкурентноспособен на Марина бей, където миналата година завърши на 5-о място. Сега мексиканецът се надява също да спечели доста точки.