Начало Автомобили Ford вече стандартно е с 5 години гаранция

Ford вече стандартно е с 5 години гаранция

60
0
Ford,форд

Днес Ford произвежда едни от най- качествените автомобили. Това сочат опитът на собствениците на Ford и редица изследвания, направени от независими организации. Днес тези факти получават своето измерение в новата гаранция.

По-дългият гаранционен период носи на клиентите редица преимущества. Благодарение на 5-годишната гаранция потребителите си спестяват допълнителните разходи за резервни части и труд, непредвидените сметки за ремонт и си осигуряват 1826 дни спокойствие и отсъствие на риск, бързо и компетентно обслужване в оторизираните сервизи на Ford в 16 града на България и поддръжка спрямо препоръките и изискванията на производителя. Изключително важно предимство на 5-годишния гаранционен срок е увеличената остатъчна стойност на автомобила, която гарантира на клиента по-висока изкупна цена за неговия Ford при последваща продажба.

Поводът за въвеждането на тази новост от Ford в България е 20-годишният юбилей, който компанията Мото-Пфое чества през 2011 г, както и 100 години Ford в България.