Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Светът на Формула 1 в ефира на Радио София

Светът на Формула 1 в ефира на Радио София

1041
0
Формула 1, радио София
Формула 1, радио София

Сезон 2021 във Формула 1 започва този уикенд на пистата Сахир в Бахрейн, където ще се проведе първи кръг от шампионата. По случай началото на надпреварите Радио София – “Гласът на столицата” организира интригуващо издание на Quiz София. То е посветено изцяло на “Светът на Формула 1”. Всеки фен на спорта може да се включи в играта със своите знания, лични преживявания и исторически емоции.

Квалификациите в състезанието ще се проведат от 29 март до 1 април между 17:00 и 18:00 ч. в предаването “София, късен следобед” с водещ Боян Бочев. Най-добрите двама познавачи на Формула 1 ще премерят сили в големия финал. Той ще е на 2 април, петък. Началото е в 19:00 ч.

За участие в Quiz София можете да се запишете в тази интернет форма: https://forms.gle/rAusVVU8qfHKmcKCA. Там ще откриете и още подробности за правилата на играта. Другият начин да станете част от викторината е с обаждане на ефирния телефон: 02/963 56 50.

Част от играта ще бъдат и експертите – главният редактор на списание ClubS1 инж. Иван Тенчев, спортният журналист и водещ на студиата, посветени на състезанията Траян Сарафов, колегата Иван Петров – спортен журналист, отдаден на страстта към F1, както дългогодишният фен на моторните спортове Димитър Димитров.

„София, късен следобед“ е част от посветената на столицата програма и прелюдия към „Добър вечер, София“. Авторите на програмите се стараят ежедневно да поднасят на слушателите си интересни разговори, стилна музика и качествена информация.